برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی به سرپل هم رسید: کار عملی ۸۷۰ پروژه در سرپل آغاز شد

user-admin
شنبه ۱۳۹۹/۲/۲۷ - ۳:۳۴
برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی به سرپل هم رسید: کار عملی ۸۷۰ پروژه در سرپل آغاز شد


۲۷ ثور ۱۳۹۹
کار برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در ولایت سرپل به گونه‌ی رسمی آغاز شد.
سنگ تهداب این پروژه‌ها توسط عبدالمالک عظیمی معاون والی، سایر مسوولان محلی، شماری از دهقانان و برخی از باغداران ولایت سرپل گذاشته شد.
ایجاد کشمش‌خانه‌ها، ذخیره‌خانه‌های پیاز و کچالو و سردخانه‌های صفرانرژی میوه، ایجاد مرکزهای خشک‌کننده‌ی سبزی و ساخت مراکز خشک‌کننده‌ی کشمش سرخ، پروژه‌هایی است که در قالب این برنامه در سرپل تطبیق می‌شود.
محمدسلیم رنجبر رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل در این باره گفت: «از جمله ۸۷۰ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی که در سرپل تطبیق می‌گردد، ۳۵۰ کشمش‌خانه، ۲۰۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و ۱۲۰ ذخیره‌خانه کچالو ساخته می‌شود و ۸۰ ماشین خشک‌کننده سبزیجات به بانوان زراعت‌پیشه توزیع می‌گردد.»
هم‌چنان آقای رنجبر افزود: «کل پروژه‌های یادشده و ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی میوه و ۱۰۰ مرکز خشک‌سازی کشمش سرخ با هزینه‌ی مجموعی اضافه‌تر از ۳۷۹ میلیون افغانی در مرکز و تمامی ولسوالی‌های ولایت سرپل توسط شوراهای انکشافی تطبیق می‌شود.»
هم‌چنان عبدالمالک عظیمی معاون والی سرپل ضمن حمایت همه‌جانبه از برنامه‌های وزارت زراعت، تعهد سپرد که از عملی‌شدن پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی به گونه‌ی جدی حمایت می‌کند تا این پروژه‌ها به گونه‌ی دقیق تطبیق گردد.
این برنامه‌ی وزارت زراعت، به اساس نیازهای دهقانان و باغداران، به آنان زیربناهای زراعتی می‌سازد. دهقانان و باغداران تنها ۱۰ درصد هزینه‌ی ساخت این زیربناها را می‌پردازند و ۹۰ درصد دیگر این هزینه را وزارت زراعت می‌پردازد.
در چارچوب این برنامه، وزارت زراعت هزاران کشمش‌خانه، هزاران ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو و صدها سردخانه‌ی صفرانرژی سارک برای نگهداری میوه را برای باغداران و دهقانان در ولایت‌های مختلف می‌سازد. هم‌چنان بر اساس این برنامه، یک هزار ماشین خشک‌کننده‌ی میوه نیز به خانم‌های زراعت‌پیشه و باغدار توزیع می‌گردد.
این طرح تا پایان سال روان مالی به طور کامل عملی می‌شود و در مدت اجرا و بعد از آن، برای ده‌ها هزار تن زمینه‌ی کار فراهم می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۱۲
Background image

دیدار رئیس زراعت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال‌شرق در مورد گسترش همکاری‌های مشترک در بخش‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۹:۴۴
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی به پیشواز از سال ۱۴۰۵ در غور

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی به پیشواز از سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «احیای زمین سنت پیامبر است» در صحن پوهنتون غور با حضور مسئولان محلی و شماری از استادان و کارمندان ادارات دولتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۹:۳۶
Background image

توزیع تخم کچالو و کود برای ۳۰ تن از دهاقین در مرکز ایبک

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به همکاری مالی مؤسسه سی اچ ای در قریه دره ژوندون مربوط مرکز ایبک برای شماری از دهاقین کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها