بررسی فعالیت‌های پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی EATS

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۵:۱۱
بررسی فعالیت‌های پروژه EATS

۸ سرطان ۱۴۰۰
جلسه هماهنگی در مورد بررسی فعالیت‌های سال گذشته پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (EATS) به ریاست حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان بانک جهان و پروژه EATS برگزار شد.
در این جلسه مسوولان پروژه EATS در مورد فعالیت‌ها و دستاوردهای این پروژه از جمله ساخت سردخانه‌ها، معلومات ارایه کردند و رییس تحقیقات وزارت زراعت نیز در مورد کارهای تحقیقاتی به جلسه توضیح داد.
علاوه بر آن، اعضای جلسه گفتند که نیاز است ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ سردخانه صفرانرژی جدید به منظور نگهداری محصولات زراعتی ساخته شود‌.
از سوی دیگر، مسوولان بانک جهانی گفتند که فعالیت‌های پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی با پرداخت ۵۷.۵ میلیون دالر از سوی این بانک، برای دو سال تمدید شده است.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، به ریاست‌های مربوط هدایت داد که هرچه زودتر پیشنهادهای خود را به پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی ارسال کنند تا به بانک جهانی برای تخصیص بودجه سپرده شود. وی هم‌چنان به مسوولان این پروژه و سایر بخش‌های مربوط هدایت داد تا فعالیت‌های‌شان را تسریع بخشند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها