برداشت حاصلات گندم از قطعات نمایشی بلخ با ۴۰ درصد افزایش

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۳:۲۶
برداشت حاصلات گندم از قطعات نمایشی بلخ با ۴۰ درصد افزایش

۸سرطان ۱۴۰۰
با جمع‌آوری حاصلات قطعات نمایشی گندم در ولایت بلخ، آمارها نشان می‌دهد که این قطعات در مقایسه با دیگر کشت‌زارهای گندم، ۳۵ تا ۴۰ درصد در هر جریب زمین، حاصلات بیشتر داده است.
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، «SNaPP2»، در خزان سال گذشته با استفاده از ۷.۲۵ متریک‌تُن تخم اصلاح‌شده نوع «کابل-۱۳»، ۲۹۰ قطعه نمایشی گندم در ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، بلخ، خُلم، دولت‌آباد و شولگره ولایت بلخ احداث کرد که هریک از این قطعات، ۳۵ تا ۴۰ درصد بیشتر در مقایسه با دیگر کشت‌زارهای گندم حاصل داده است.
افزایش حاصلات این قطعات نمایشی، دهقانان را باورمند ساخته است که استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و کشت قطاری در مقایسه با کشت سنتی، حاصلات بیشتر می‌دهد.
این قطعات نمایشی به منظور ترویج ورایتی‌های اصلاح‌شده تخم گندم، بلند بردن ظرفیت دهقانان برای آماده‌سازی زمین زراعتی، استفاده از روش‌های جدید و مدرن زراعتی، جلوگیری از آفات و امراض نباتی و پی‌بردن به روش‌های کشت گندم احداث شده بود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

آغاز فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی در بدخشان

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی از سوی مؤسسه کمیته هالند با هماهنگی و همکاری  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان رسماً آغاز گردید.
بر بنیاد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

امسال ۲٫۵ تُن عسل از قندهار به کشورهای خارجی صادر شده است

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات مسوولان مسلکی آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار، امسال از این ولایت در مجموع ۲٫۵ تُن عسل به کشورهای خارجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

بازگشت به خبرها