برای ۸۹۰ تَن خانم مرغدار در دو ولسوالی ولایت جوزجان دانه مرغ توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ - ۱۳:۴۱
برای ۸۹۰ تَن خانم مرغدار در دو ولسوالی ولایت جوزجان دانه مرغ توزیع شد

۲۸ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
موسسه رفاه اجتماعی و بازسازی در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوجان، برای ۸۹۰ تَن خانم مرغدار در شبرغان مرکز این ولایت و ولسوالی خواجه دوکوه دانه مرغ توزیع نموده است.
برای هر خانم مرغدار در شبرغان و خواجه دوکوه ولایت جوزجان به مقدار سه بوری دانه مرغ توزیع گردیده است.
هدف از توزیع دانه‌ مرغ بلند بردن سطح اقتصادی و حمایت خانواده‌های مستحق و افراد بی‌بضاعت می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها