برای ۴۰۰ دهقان در ولسوالی کوهبند کاپیسا تخم اصلاح شده گندم و کودکیمیاوی توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۷/۳۰ - ۱۰:۲۸
برای ۴۰۰ دهقان در ولسوالی کوهبند کاپیسا تخم اصلاح شده گندم و کودکیمیاوی توزیع شد

مسوولان ریاست زراعت ولایت کاپیسا می‌گویند، برای ۴۰۰ تن دهقان گندم کار ولسوالی کوه‌بند که قبلا سروی و شناسایی گردیده بودند از طریق پروژه "حفاظت از امنیت غذایی و تغذیه"  از طریق کمک‌های اضطراری بسته تخم اصلاح شده گندم به خانواده های آسیب پذیر به همکاری کمیته ناروی و حمایت مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد (FAO)  گندم و کودکیمیاوی توزیع گردید است.
برای هر مستفید شونده ۵۰ کیلوگرام تخم اصلاح شده گندم بذری گندم، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه و ۵۰ کیلوگرام کود سفید توزیع گردیده است.
پروسه توزیع تخم اصلاح شده گندم، کود کیمیاوی و آموزش کشت گندم در ولسوالی‌های حصه اول، تگاب، نجراب و اله‌سای این ولایت نیز ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها