برای صد مالدار در ولسوالی دولت شاه ولایت لغمان پول نقد توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۶ - ۱۰:۶
برای صد مالدار در ولسوالی دولت شاه ولایت لغمان پول نقد توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، به همکاری موسسه  DCA، در ولسوالی دولت شاه، برای صد تَن مالدار دو هزار 550 افغانی پول نقد به منظور خریدار خوراکه حیوانی توزیع شده است.
این برنامه در ولسوالی‌های فراشغان، بادپش، کمپ بابا صاحب و بدیع الآباد نیز تطبیق می‌گردد،  هدف از این برنامه کمک و تقویت مالداران و پیدا نمودن مارکیت برای محصولات حیوانی بوده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها