برای دو هزار و۵۰۰ دهقان در ولایت فاریاب تخم بذری گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۶ - ۹:۲۳
برای دو هزار و۵۰۰ دهقان در ولایت فاریاب تخم بذری گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب می‌گویند، روند توزیع تخم بذری گندم و کودکیمیاوی را در میمنه مرکز فاریاب و ولسوالی شیرین تگاب آغاز نموده اند.
به گفته مسوولان زراعت این ولایت، برای یک‌هزار تَن دهقان در میمنه و یک‌هزار و ۵۰۰ تَن دهقان در ولسوالی شیرین تگاب که قبلا سروی شده بودند یک بوری تخم بذری گندم، یک بوری کودکیمیاوی سیاه (دی ای پی) و یک بوری کود سفید (یوریا) توزیع می‌گردد.
روند توزیع تخم بذری گندم و کودکیمیاوی به حضور داشت رییس زراعت این ولایت، نماینده کمیته ناروی برای افغانستان و شماری از مسوولین محلی آغاز گردیده است.
دهاقین از توزیع تخم گندم و کودکیمیاوی گندم خرسند اند و خواهان ادامه همکاری در سکتور زراعت، مالداری، باغداری و توزیع وسایل زراعتی شده اند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری هم‌زمان با رسیدن فصل کشت گندم در ولایات سرد روند توزیع تخم بذری گندم و کودکیمیاوی را به همکاری موسسات داخلی و خارجی آغاز کرده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها