برای دوهزار ۹۴۱ مالدار در ولایت لوگر مواد خوراکه حیوانی توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۱ - ۱۳:۵۱
برای دوهزار ۹۴۱ مالدار در ولایت لوگر مواد خوراکه حیوانی توزیع شد

۲۱ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، برای دوهزار 941 مالداری ۵۸۸ هزار ۲۰۰کیلوگرام مواد خوراکه کانسنتریت حیوانی توزیع نموده است.
مواد خوراکه حیوانی به همکاری مالی برنامه (FAO) و تطبیق کننده آن که موسسه (FGA) می‌باشد برای مالداران توزیع گردیده است، برای هر نفر مالدار به‌مقدار ۲۰۰ کیلوگرام مواد خوراکه کانسنتریت توزیع گردیده است.
روند توزیع مواد خوراکه حیوانی در ولسوالی‌های  چرخ و برکی‌برک نیز آغاز می‌گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها