برای اولین بار، بته‌ی کیله در هلمند نتیجه‌ی مثبت داد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۱۵:۱۰

 

۲۵ جوزای ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید که در فارم تحقیقاتی این ریاست روی شماری از گیاهان و میوه‌های تازه تحقیقات‌شان ادامه دارد که از این میان، بته‌ی کیله نیز به صورت توافقی به تحقیق گرفته شده است.
زلمی الکو رییس زراعت ولایت هلمند می‌گوید: «آنان می‌کوشند که در این ولایت برای دهقانان در جایگزینی کوکنار، کشت‌های تازه و ارزش‌مندتر را معرفی کنند.»
آقای الکو گفت که به همین خاطر، در فارم تحقیقی‌شان، کیله کشت شده و تحقیقات روی آن ادامه دارد، تا در باره‌ی آب، هوا، خاک و بیماری‌های این نبات تحقیق کنند و پی‌آمدهای آن را با مقام‌ها در میان بگذارند تا این نبات در آینده در هلمند ترویج و تکثیر شود.»
باید گفت که ریاست زراعت پیوسته برای حمایت از دهقانان کار می‌کند تا زمینه‌های کاهش و محو کشت کوکنار را در کنار تقویت حاصلات دهقانان فراهم کند. در این زمینه، چندین برنامه‌ی موفق نیز تا این دم تطبیق شده است.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS