با ساخت یک دیوار محافظتی، ۴۰۰ جریب زمین سیلاب‌زده در دایکندی احیا شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۷ - ۱۵:۳۷
با ساخت یک دیوار محافظتی، ۴۰۰ جریب زمین سیلاب‌زده در دایکندی احیا شد
 
۲۷ اسد ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، اعلام کرده که با ساخت یک دیوار محافظتی، ۴۰۰ جریب زمین زراعتی سیلاب‌زده دوباره احیا و برای زراعت آماده شده است.
این دیوار محافظتی در منطقه «دهن عمرشه لزیر» با هزینه ۷۴ هزار دالر به کمک مالی مؤسسه «آکسفام» ساخته شده است. ساخت این دیوار، از شمار ۴۰ پروژه‌ای است که به خاطر کاهش خطرات سیلاب در دایکندی تطبیق می‌شود.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت دایکندی می‌گوید که هدف از ساخت دیوارهای محافظتی احیای مجدد زمین‌های سیلاب‌زده برای کشت و زراعت و حفاظت از آن‌ها در مقابل خطرات احتمالی آینده می‌باشد.
این دیوار محافظتی با حضور والی دایکندی به بهره‌برداری سپرده شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها