با راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی در لوگر، حدود یک‌هزار نفر صاحب کار شده‌اند

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۸ - ۱۴:۲۲
با راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی در لوگر، حدود یک‌هزار نفر صاحب کار شده‌اند
۸ اسد ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، می‌گوید که کار پروژه‌های جدیدی زراعتی در این ولایت رو به پایان است و با راه‌اندازی این پروژه‌ها نزدیک به یک‌هزار نفر صاحب کار شده‌اند.
هزاران پروژه جدید زراعتی از طریق طرح «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌‌ی کرونا» در سراسر کشور توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری راه‌اندازی شده و کار بخشی از این پروژه‌ها به زودی به پایان می‌رسد. این پروژه‌های جدید که مستفیدشونده‌گان آن ده درصد در تامین هزینه‌های مالی آن را دارند، شامل ساخت هزاران کشمش‌خانه، ذخیره‌گاه پیاز و کچالو و هم‌چنین توزیع دستگاه‌های آفتابی خشک‌کننده میوه‌جات تازه می‌شود.
ریاست زراعت ولایت لوگر می‌گوید که کار ساخت ۲۸ کشمش‌خانه، ۱۵۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۱۴۰ ذخیره‌گاه کچالو در این ولایت روبه‌پایان است و به زودی این پروژه‌ها به بهره‌برداری می‌رسد. هم‌چنین ۹۹ دستگاه آفتابی خشک‌کننده میوه‌جات تازه نیز به زنان در این ولایت از طریق طرح مدیریت محصولات زراعتی توزیع شده است.
به گفته ریاست زراعت لوگر، با راه‌اندازی این پروژه‌ها برای نزدیک به‌ یک‌هزار نفر فرصت‌ کاری مستقیم مساعد شده و همین‌طور باغداران و زراعت‌پیشه‌گان از راه‌اندازی این پروژه‌ها ابراز خرسندی می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۴۵
Background image

سروی ابتدایی هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در پنجشیر

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در ولسوالی رخه این ولایت را سروی و میزان خسارات واردشده به این کانال‌ها را ارزیابی کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۱
Background image

توزیع مشک‌های المونیمی برای ۱۲۰ مالدار در بادغیس

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۱۲۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های مقر، آبکمری و قادس ولایت بادغیس، به‌منظور جمع‌آوری و پروسس بهتر محصولات حیوانی، به‌ویژه لبنیات، مشک‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۲۶
Background image

ایجاد چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در دایکندی

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در مرکز این. . .

بازگشت به خبرها