باغداران پیش‌تاز بادغیسی روش‌های جدید باغداری را در هرات یاد گرفتند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱ - ۱۲:۵۰
باغداران پیش‌تاز بادغیسی روش‌های جدید باغداری را در هرات یاد گرفتند
۱ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، از طریق یکی از پروژه‌هایش، با راه‌اندازی یک سیر علمی برای بیش از ۶۰ تن باغدار پیش‌قدمِ ولسوالی‌های غورماچ، جوند، بالامرغاب و قادس ولایت بادغیس، به آنان مهارت‌های باغداری را در ولسوالی انجیل ولایت هرات آموزش داد.
این مهارت‌ها به صورت عملی و شامل یاددهی روش‌های جدید باغداری، شاخه‌بری درختان، دواپاشی، کنترل تلفيقى امراض و آفات نباتی، میزان درست استفاده از کودهای کیمیایی در فصل‌های مختلف و هم‌چنان باغدارى متراكم و تنظیم باغ‌های انگور به سیستم چلیه‌ای بود.
قرار است باغداران پيش‌قدم، این روش‌های جدید باغداری را در ولسوالی‌های‌شان استفاده کنند و به دهاقین دیگر نیز آموزش بدهند.
هدف از برگزاری این سیر علمی، بلند بردن سطح آگاهی باغداران در به کارگیری روش‌های جدید باغداری، در میان‌گذاری میتودها و تجربه‌های باغداران با هم‌دیگر و هم‌چنان شناخت و معرفی نژادهای زودرس میوه و سازگار با اقلیم حوزه جنوب غرب است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۶:۱۲
Background image

سفر هییت وزارت زراعت به زون شرق به‌منظور بررسی مشکلات کارخانجات تولیدی و تحلیل مارکیت‌های زراعتی

 

۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
هییتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری قاری محمد اکبر امینی، رییس انکشاف سکتور خصوصی، به‌منظور بررسی مشکلات و چالش‌های کارخانجات تولیدی زراعتی و مالداری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۲
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس در چارچوب کمپاین خزانی سال جاری ۱۴۰۴، مقدار ۹۸.۹ متریک تن تخم اصلاح‌شده بذری گندم و ۱۹۷.۰۵ متریک تن کود کیمیاوی دی‌ای‌پی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۵۲
Background image

تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرد که در جریان ربع دوم و سوم سال جاری، لابراتوار صحت حیوانی این ریاست به‌منظور تشخیص و شناسایی امراض حیوانی، صدها سمپل. . .

بازگشت به خبرها