بازدید هیئت وزارت زراعت از گمرک حیرتان در بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۱:۲۸
بازدید هیئت وزارت زراعت از گمرک حیرتان در بلخ

۲۰ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری مشاوران مقام وزارت، از گمرک حیرتان در ولایت بلخ بازدید کرد.
هیئت وزارت در جریان این سفر با کارمندان بخش حفاظت نباتات و صحت حیوانی دیدار کرده و هدایات لازم را جهت معیاری‌سازی محصولات صادراتی کشور و جلوگیری از ورود و خروج محصولات حیوانی و نباتی بی‌کیفیت سپردند. آنان تأکید کردند که افغانستان مسیر مهمی برای صادرات و واردات کشورهای منطقه است و لازم است سهولت‌های لازم در بنادر کشور فراهم گردد.
در این دیدار، کارمندان بخش حفاظت نباتات و صحت حیوانی مشکلات خود را در زمینه نبود امکانات کافی و نداشتن تعمیر معیاری مطرح کردند. هیئت وزارت زراعت نیز اطمینان داد که برای حل مشکلات آنان اقدامات لازم روی دست گرفته خواهد شد.
بندر حیرتان از بنادر مهم کشور به شمار می‌رود که نقش اساسی در رشد صادرات و واردات افغانستان دارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها