بازدید معین زراعت و مالداری از مقبره امام بخاری در شهر بخارا

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۵ - ۱۴:۲
د کرنې او مالدارۍ مرستیال په بخارا ښار کې د امام بخاري له مقبرې څخه لیدنه وکړه

۵ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و هیئت همراهش در جریان سفر به کشور ازبکستان به شهر بخارا سفر کرده و از مقبره امام بخار رحمته الله علیه بازدید کرد.
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان بازدید از مقبره به روح امام بخاری رحمته الله علیه دعا خوانده و همچنان از مرکز تحقیقاتی امام بخاری رحمته الله علیه بازدید کرد.
 در جریان بازدید از مرکز تحقیقاتی امام بخاری رحمته الله علیه مسوولان مرکز متذکره معلومات مختصر پیرامون فعالیت‌های مرکز را  به هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان بیان کردند.
در همین حال مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری از مسوولان مرکز تحقیقاتی امام بخاری رحمته الله علیه خواست که در جمع محققانی که در این مرکز از کشورهای مختلف اسلامی تحقیق می‌نمایند به محققین افغانستان نیز فرصت بدهند تا در این مرکز نقش خویش را ایفا نمایند که پیشنهاد معین زراعت مالداری از سوی رییس و مسوولان مرکز متذکره پذیرفته شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها