بازدید رئیس زراعت ولایت کندز از فالیز‌های خربزه و تربوز

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۴ - ۱۳:۵۱
ssss

۱۴ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز در سفری به مناطق شهر کندز از مزارع میوه خربز و تربوز بازدید نمود و نظریات دهقانان را شنید.
دهقانان از وضعیت بهتر مزارع شان سخن گفته و از همکاری‌های ریاست زراعت در بخش توزیع تخم، آگاهی‌دهی و کودکیمیاوی اظهار سپاسگزاری نمودند.
 کندز از ولایت‌‎های حاصلخیز است که امسال نیز وضعیت زراعت خوب می‌باشد و انتظار می رود که حاصلات افزایش چشمگیر داشته باشد. همچنان مردم با اشتیاق فراوان رو به کشت تجارتی آورده و هزاران جریب زمین را خربوز و تربوز کشت نموده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها