بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی بنگی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۹:۵۹
بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی بنگی

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار، همراه با آمر امور زراعتی و مالداری این ولایت، از مدیریت خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی بنگی بازدید کرد.
در جریان این سفر، روند عرضه خدمات زراعتی و فعالیت‌های کارمندان تخنیکی این مدیریت مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. همچنان درباره ظرفیت‌های بالقوه و چالش‌های موجود تبادل نظر صورت گرفت و رهنمودهای لازم برای بهبود کیفیت خدمات تخنیکی ارائه شد.
رئیس زراعت تخار در سخنان خود بر اهمیت ارائه خدمات مؤثر و با کیفیت برای دهقانان و مالداران تأکید کرد و نقش کارمندان تخنیکی را در پیشبرد امور زراعتی و توسعه مالداری حیاتی دانست.
وی تصریح نمود که ارائه خدمات همه‌جانبه و مبتنی بر اصول تخنیکی می‌تواند زمینه رشد و خودکفایی زراعت را فراهم سازد و مردم را از فقر نجات دهد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها