بازدید از مزارع گندم قرار دادی شرکت‌های تولید تخم اصلاح شده در ولسوالی شولگره

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۰:۴۴
بازدید از مزارع گندم قرار دادی شرکت‌های تولید تخم اصلاح شده در ولسوالی شولگره

۱۶ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان آمریت تصدیق تخم‌های بذری زون شمال روند تفتیش و ارزیابی مزارع گندم زمستانی را در مرحله دور حقیقت‌یابی از مزارع دهاقین قراردادی شرکت‌های تولید تخم‌های اصلاح‌شده بذری "شیرآباد" و "حسیب هدایت" در قریه‌های عبدالرحیم‌زی و خانقاه ولسوالی شولگره انجام دادند.
در این بازدید، کیفیت محصولات، وضعیت رشد نباتات، شرایط اقلیمی و میزان رعایت اصول زراعتی از سوی دهقانان بررسی شد. همچنان، بر استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و روش‌های معیاری کشت تأکید گردید تا میزان حاصلات بلند رفته و زراعت در این ولسوالی بیشتر توسعه یابد.
مسئولان تصدیق تخم‌های بذری زون شمال خاطرنشان کردند که این روند نظارتی به‌طور دوام‌دار ادامه خواهد یافت و دهقانانی که معیارهای تعیین‌شده را رعایت کنند، مورد حمایت‌های بیشتر در بخش‌های تخنیکی و بذری قرار خواهند گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها