بازدید از سردخانه پامیر در ولایت هرات

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۱:۵۰
د هرات په ولایت کې د پامیر سړې خونې څخه لیدنه

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رییس اطلاعات، آگاهی عامه و  سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات از سردخانه پامیر در ولسوالی انجیل بازدید کرد.
این سردخانه با ظرفیت ۲۰۰۰ تن قادر است محصولات زراعتی را تا شش ماه نگهداری کند. هم‌اکنون انار، سیب، گوشت مرغ و خرما در این سردخانه نگهداری می‌شود. این مرکز با اشتغال ۲۰ نفر به مدیریت و حفاظت از محصولات مشغول فعالیت است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به منظور حل مشکلات دهقانان و مالدارن از سرمایه گذاری در بخش احداث سردخانه‌ها حمایت کرده و سرمایه گذاران را تشویق به ساخت آن می کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها