ایجاد سه مرکز صحت حیوانی در سه ولسوالی ولایت بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۴ - ۱۴:۴۶
ایجاد سه مرکز صحت حیوانی در سه ولسوالی ولایت بدخشان

۴ دلو ۱۴۰۲هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در در همکاری دفتر کمیته هالند برای افغانستان سه مرکز صحت حیوانی را در ولسوالی‌های اشکاشم، جرم و شهداء ایجاد و به فعالیت آغاز نمودند.
داکتروترنران این سه مرکز صحت حیوانی قبلا در دوره آموزشی ۶ ماه در ولایت پروان شرکت کرده بودند و پس از فراغت به بدخشان آمده و با تجهیزات مکمل فعالیت شان را آغاز نمودند.
این افراد نظر به تشخیص نیازمندی ساحات قریه غاران مربوط ولسوالی اشکاشم، قریه خستک ولسوالی جرم و قریه مدرسه ولسوالی شهداء تحت نظر آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت بدخشان فعالیت می‌نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۱۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌ اساس پیشنهاد ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و هدایت مقام ولایت، ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عناوین «تشریح رهنمود ارزیابی اجراآت، پلان کاری و گزارش کاری». . .

BACK TO NEWS