آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی و احیای جنگل‌باغ در بدخشان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - ۹:۱۸
آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی و احیای جنگل‌باغ در بدخشان

۱۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان با هدف غرس ۲۹۰ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر و احیای یک جنگل‌باغ در مساحت ۴ هکتار زمین در ناحیه هشتم شهر فیض‌آباد آغاز شد.
در مراسمی که به همین مناسبت برگزار گردید، قاری امین‌الله طیب، معاون مقام ولایت بدخشان، بر جلوگیری از کشت کوکنار تأکید کرده و از مردم خواست در آبادانی منطقه همکاری کنند. همچنین، مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت بدخشان، گفت که حکومت با استفاده از منابع داخلی در راستای سرسبزی و توسعه اقدامات عملی روی‌دست گرفته است.
در این کمپاین، علاوه بر غرس نهال‌ها، یک جنگل‌باغ با ۶ هزار اصله نهال در بدخشان احداث خواهد شد. مولوی سیف‌الرحمن اناب، معاون شورای علما، از مردم خواست در حفظ و مراقبت از نهال‌ها همکاری کنند، و مولوی فیض‌الرحمن ابراهیمی، رئیس اداره حفظ محیط زیست، نیز بر اهمیت حفاظت از محیط زیست و حیات وحش تأکید کرد.
دهقانان ناحیه هشتم نیز خواستار حمایت بیشتر در راستای ترویج زراعت سالم و جایگزینی کشت کوکنار شدند. این روند، بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله و با همکاری آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت و موسسات همکار، در سراسر ولایت ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها