اولین کنفرانس بین‌المللی انقلاب سبز خودکفایی افغانستان در قندهار آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۴:۵۰
اولین کنفرانس بین‌المللی انقلاب سبز خودکفایی افغانستان در قندهار آغاز شد

۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
اولین کنفرانس بین‌المللی تحت عنوان "انقلاب سبز خودکفایی افغانستان" توسط پوهنتون کابل در پوهنتون اناستو ولایت قندهار آغاز شد.
 در این کنفرانس متخصصان، سیاست‌مداران و صنعت‌گران کشورهای کانادا، نیجریه، تایلند، هند، پاکستان، قطر، بنگلادش، مصر، ترکیه و ایران حضور دارند و در مورد توسعه بخش زراعت و راه‌حل‌های موجود برای مشکلات این بخش مقالات علمی و راهکارهای خود را ارائه خواهند کرد.
علاوه بر این، مقامات ولایت قندهار، اعضای کابینه امارت اسلامی افغانستان و متخصصان داخلی نیز در این کنفرانس شرکت دارند.
مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در این کنفرانس سخنرانی کرد و اظهار داشت که با استفاده صحیح از منابع طبیعی و بهبود روش‌های علمی در بخش زراعت، وضعیت اقتصادی و زراعتی کشور تقویت خواهد شد.
همچنین، مقالات ارائه شده توسط استادان و متخصصان پوهنتون‌ها در این کنفرانس، به‌ویژه در زمینه زراعت، توسط وزارت زراعت عملیاتی خواهد شد تا زراعت کشور توسعه یابد و به سمت خودکفایی پیش رود.
این کنفرانس یک فرصت مهم برای تبادل نظر میان متخصصان داخلی و بین‌المللی است و انتظار می‌رود راه‌حل‌های مؤثری برای توسعه زراعت افغانستان ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS