امضای تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت زراعت و سازمان غذایی جهان، به منظور کاهش موارد سوءتغذی و پایه‌دار شدن مصونیت غذایی

content_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۱ - ۱۷:۸
امضای تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت زراعت و سازمان غذایی جهان، به منظور کاهش موارد سوءتغذی و پایه‌دار شدن مصونیت غذایی

اول سرطان ۱۴۰۰
شیرشاه‌امیری معین مسلکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز تفاهم‌نامه‌ای را با پارواتی راماسوامی معاون سازمان غذایی جهان در افغانستان،WFP، در مقر این وزارت به امضا رساند.
این تفاهم‌نامه به اساس استراتیژی سازمان غذایی جهان و استراتیژی ملی مصونیت غذایی افغانستان تهیه شده و برمبنای آن، سازمان غذایی جهان در بخش‌های منابع طبیعی، پایدار بودن سیستم غذا و کاهش سوی تغذی کمک می‌کند.
شیرشاه‌امیری معین زراعت و مالداری در مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت «زراعت یکی از سکتورهای مهم می‌باشد که ۴۴ درصد منبع عایدات کشور از این طریق تامین می‌شود. تغییر اقلیم یکی از چالش‌های جهان است که سکتور زراعت را نیز متضرر می‌سازد، این تفاهم‌نامه کمک می‌کند تا همکاران ما در این بخش فعالیت‌های بهتری انجام دهند.»
آقای امیری افزود که درچارچوب این تفاهم‌نامه ارقام و معلومات زراعتی از ولسوالی‌ها و ولایات جمع‌آوری می‌شود تا در تهیه پالیسی‌ها وزارت زراعت را یاری رساند.
معین زراعت و مالداری وزارت زراعت گفت «یکی از خوبی‌های این تفاهم‌نامه ایجاد همکاری و هماهنگی بیشتر میان وزارت زراعت و سازمان غذایی جهان می‌باشد تا فعالیت‌ها در بخش تولید، حفاظت، تغذیه، خاصتاً تغذیه در بخش زنجیره ارزش گندم و سویابین را دیزاین و تطبیق می‌نماید.»
هزینه اجرای این فعالیت ۱۲۷هزار و ۹۹۰ دالر درنظر گرفته شده و در  بخش‌های افزایش تولید سویابین، گندم، و ظرفیت‌سازی به مصرف می‌رسد.
سروی، ایجاد سیستم جمع‌آوری معلومات، قیمت‌ها، تحلیل ارقام و به نشر رسانیدن و تحلیل معلومات نیز شامل مواد این تفاهم‌نامه می‌شود.
پارواتی راماسوامی معاون سازمان غذایی جهان، در این باره می‌گوید «متعهد به ادامه‌ی همکاری سکتور زراعت می‌باشیم. تولید، مصوونیت غذایی و جمع‌آوری ارقام از موضوعات اساسی سکتور زراعت می‌باشد، از همین خاطر این فعالیت را حمایت می‌کنیم، در کنار خانواده‌ی دهقانان افغانستان هستیم و همکاری‌های خود را ادامه می‌دهیم.»

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۶
Background image

د خرماوو بڼونو د ترویج په‌پار د کرنې وزارت هڅې؛ هلمند کې لسګونه جریبه نمونوي بڼونه پر حاصلاتو راغلل

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ه‍.ش
۸ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د هېواد په تودو سیمو کې د خرماوو د معیاري بڼونو د ترویج او پراختیا لپاره خپلې هڅې چټکې کړې دي، چې په همدې. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۷
Background image

کمپاین جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت جوزجان آغاز شد

۴ جوزا ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، کمپاین سم‌پاشی و مبارزه علیه بیماری CCHF (تب خون‌دهنده کریمه ـ کانگو) را در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۴
Background image

میدان وردګو کې د کانګو ناروغۍ د مخنیوي کمپاین؛ د څارویو پلورونکو او قربانۍ اخیستونکو ته عامه پوهاوی ورکړل شو

۴ غبرګولي ۱۴۰۵ ھ.ش
۸ ذُی الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت په مرکز میدان ښار کې د لوی اختر د رارسېدو په مناسبت د وینه بهېدونکې تبې (کانګو) ناروغۍ د مخنیوي او کنټرول په موخه د عامه. . .

بازگشت به خبرها