امسال ۱۹هزار و ۴۷۴ باغچه‌ خانگی برای زنان توزیع شده است

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۶ - ۹:۴۴
امسال ۱۹هزار و ۴۷۴ باغچه‌ خانگی برای زنان توزیع شده است

۲۵جدی ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور تامین مصوونیت غذایی خانواده‌ها، طی سال جاری خورشیدی ۱۹هزار‌‌ و ۴۷۴ باغچه‌ خانگی به زنان بی‌بضاعت در مناطق مخالف کشور توزیع کرده است.
هم‌چنین به منظور بهبود شرایط اقتصادی خانواده‌ها، ۴۴۹ سبزخانه‌ی کوچک نیز در مناطق مختلف کشور ایجاد شده است.
وزارت زراعت، ‌آبیاری و مالداری، به منظور ایجاد منبع درآمد برای خانواده‌ها، به ۶۷۰ خانم بسته‌های مرغ‌داری نیز توزیع کرده است. هریک از این بسته‌ها شامل پانزده، بیست‌، سی، صد و پنج‌صد قطعه‌ مرغ تخمی و گوشتی می‌شود.
گسترش زنبورداری از دیگر برنامه‌های وزارت به منظور رشد اقتصاد خانواده‌ها است. این وزارت طی سال جاری ۱۸۰ صندوق زنبور عسل به ۱۸۰ خانم توزیع کرده است. هم‌چنین توزیع گاو، گوساله، بُز و گوسفند به خانواده‌های فقیر و کم‌درآمد نیز شامل برنامه‌های وزارت زراعت بوده است. امسال ۱۲۰ راس گوساله دو ساله و شش ماهه به ۱۲۰ خانم روستانشین توزیع شده است.
احداث و توزیع سبزخانه‌های کوچک و هم‌چنین ساخت فارم‌های کوچک خانگی، از یک سو باعث بلند رفتن سطح عواید خانواده‌ها و دسترسی مردم به سبزیجات غیرفصلی شده و از سوی دیگر به تامین مصوونیت غذایی و رشد اقتصاد خانواده‌ها کمک کرده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها