امسال ۱۳۰۰ قطعه نمایشی گندم ساخته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۵:۳۱
سږکال د غنمو ۱۳۰۰ ننداریزې قطعې جوړ شوي دي


۳۰میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سال روان مالی، یک‌هزار و سه‌صد قطعه نمایشی گندم در ۳۴ ولایت ساخت. هریک این قطعات در ساحه یک جریب زمین ساخته شده بود.
هم‌چنین امسال یک‌هزار و ۸۲۰ قطعه نمایشی شالی نیز در ولایت‌های بغلان، بلخ، هرات، کنر، کندز، لغمان، ننگرهار و تخار ساخته شد. هریک از این قطعات نمایشی شالی، در ساحه یک جریب زمین ساخته شده بود.
در عین‌حال، امسال سه‌صد قطعه نماشی سویابین نیز هرکدام به مساحت یک جریب زمین در ولایت‌های کابل، کاپیسا، پروان، پنجشیر، لوگر، فاریاب، جوزجان، سرپل، بلخ، سمنگان، بغلان، کندز، تخار، بدخشان، هرات، بامیان، دایکندی، ننگرهار، کنر و لغمان ساخته شد.
این قطعات نمایشی به منظور ترویج روش‌های جدید و پُرحاصل کشت گندم، شالی و سویابین احداث شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۸:۵۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل

 

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا مقیم کابل، دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۲۰
Background image

آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت غور از سوی دفتر ولایتی افغان اید، در همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز. . .

بازگشت به خبرها