امسال نزدیک به سه میلیون نهال در دایکندی غرس خواهد شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۲ - ۱۱:۳۷
 امسال نزدیک به سه میلیون نهال در دایکندی غرس خواهد شد

۲۲حوت ۱۳۹۸
با آغاز کمپین ملی نهال‌شانی در سراسر کشور، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده که امسال نزدیک به سه میلیون اصله نهال در این ولایت غرس خواهد شد.
این ریاست می‌گوید که بخش عمده‌ی این نهال‌ها توسط شوراهای انکشافی غرس می‌شوند. ریاست زراعت دایکندی می‌افزاید که در این ولایت ۷۵۰ شورای انکشافی فعالیت دارند و براساس فیصله‌ی قبلی، هرشورا حدود ۳هزار و ۷۰۰ نهال غرس خواهند کرد.
هم‌چنین نهادهای دولتی، موسسات همکار و باشنده‌گان دایکندی نیز به صورت انفرادی، هزاران اصله نهال غرس خواهند کرد. ریاست زراعت دایکندی افزوده که با درنظرداشت این ارقام، نزدیک به سه میلیون اصله نهال در این ولایت امسال غرس خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۵:۳۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر میان وزارت زراعت و مؤسسه بین‌المللی افغان اید امضا شد


۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر امریکایی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه بین‌المللی افغان اید، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۴۰
Background image

گفتگو درباره غرس پنج هزار نهال غیرمثمر و ساخت ۱۵ گلخانه بزرگ در غزنی

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی محمداسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با نمایندگان مؤسسه حفاظت از محیط زیست و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP). . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۳۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان در بادغیس

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان مستحق در پنج ولسوالی و مرکز ولایت بادغیس، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

BACK TO NEWS