امسال بادام دایکندی ۴۰ درصد افزایش یافته است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۹ - ۱۵:۱۷
بادام دایکندی امسال ۴۰ درصد افزایش یافته است

۹ میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از افزایش چهل‌ درصدی بادام این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که در سال جاری در نتیجه بارندگی‌های به موقع، حاصلات بادام در دایکندی، در مقایسه با سال‌های قبل حدود ۴۰ درصد افزایش یافته و به ۲۵هزار متریک تن خواهد رسید. در پهلوی آب کافی، کنترول افات و امراض، توزیع نهال‌های اصلاح شده و ایجاد باغ‌های معیاری از جانب وزارت زراعت نیز در افزایش حاصلات بادام کمک کرده است.
ریاست زراعت دایکندی می‌افزاید که بادام از محصولات عمده‌ و مازاد این ولایت است و اکثریت زمین‌های زراعتی دایکندی تحت پوشش درختان بادام قرار دارد. به گفته‌ی این ریاست، قبلاً سالانه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار متریک تن بادام در دایکندی تولید می‌شد اما امسال این رقم به ۲۵هزار متریک تن خواهد رسید.
ریاست زراعت دایکندی در حالی افزایش چشم‌گیر محصولات بادام این ولایت خبر می‌دهد که سال گذشته به دلیل خشک‌سالی شدید در کشور، به باغ‌داری ضربه‌ی شدید وارد شد و میزان حاصلات باغ‌داری در دایکندی به نصف کاهش یافت.
این ریاست تاکید دارد که در گذشته، موقع گل بادام سرمای شدید و ژاله نیز باغ‌ها را خساره‌مند می‌ساخت، اما امسال این دو مشکل در موقع گل بادام وجود نداشته است.
ولایت دایکندی برای باغ‌داری آب و هوای مناسب دارد و تمام درختان میوه در این ولایت به خوبی رشد می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۴
Background image

پروژه بزرگ آبیاری به ارزش نزدیک به ۹.۱ میلیون افغانی در ولسوالی جانی‌خیل پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، در هماهنگی تخنیکی مؤسسه «هیلتو» و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، یک پروژه مهم و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

بازگشت به خبرها