افزایش حاصل نخود در سرپل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۱۵:۶
افزایش حاصل نخود در سرپل


۲ جدی ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت سرپل می‌گویند، امسال حاصلات نخود نسبت به سال گذشته، بیش‌تر شده است. بر اساس ریاست احصاییه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مجموع ۲۲ هزار هکتار زمین در سطح کشور نخود کشت می‌شود و از این مقدار ۲۵ هزار و ۶۴۹ تن نخود به دست می‌آید.
سرپل از تولیدکننده‌گان اصلی نخود در کشور است و بر اساس آمار احصاییه، پارسال در این ولایت پنج هزار و ۴۹ هکتار زمین نخود کشت شده بود، که از این کشت‌زارها بیش‌تر از پنج هزار تن نخود به دست آمده بود.
حالا اما رییس زراعت سرپل می‌گوید که امسال میزان افزایش حاصلات نخود در سرپل فوق‌العاده بوده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها