افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ در غزنی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۶
افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ در غزنی

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مراسم افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ با شعار «احیای زمین، سنت پیامبر (ص)» در محوطه پوهنتون غزنی برگزار شد. در این مراسم معاون مقام ولایت غزنی، رئیس حفاظت محیط زیست، رئیس پوهنتون غزنی، مسئولان ریاست زراعت، نمایندگان ادارات مربوط و اعضای شورای رضاکاران حضور داشتند.
برنامه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و سپس رئیس پوهنتون غزنی ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، بر اهمیت سرسبزی محیط پوهنتون و نقش نهال‌شانی در بهبود وضعیت محیط زیست تأکید کرد. همچنان معاون مقام ولایت و رئیس حفاظت محیط زیست در سخنرانی‌های جداگانه بر همکاری ادارات و ترویج فرهنگ نهال‌شانی در جامعه تأکید نمودند.
همچنین مولوی ابودجانه، آمر امور زراعتی ریاست زراعت ولایت غزنی، درباره اهمیت غرس نهال و نقش آن در سرسبزی محیط و حفاظت از منابع طبیعی صحبت کرد. در ادامه، اعضای شورای رضاکاران بروشورهای آگاهی‌دهنده را میان اشتراک‌کنندگان توزیع کردند.
در پایان برنامه، مسئولان و اشتراک‌کنندگان با غرس شماری از نهال‌ها کمپاین نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ را رسماً افتتاح کردند. براساس برنامه، در سال جاری در مجموع یک میلیون و دوصد هزار اصله نهال در سطح ولایت غزنی غرس خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS