افتتاح کشتارگاه معیاری در ولایت هرات

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۶:۲۲
افتتاح کشتارگاه معیاری در ولایت هرات


۱۱ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
مسوولان اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات می گویند که یک کشتارگاه معیاری را در این ولایت به ارزش 6 میلیون دالر افتتاح نموده اند. 
مولوی پیرمحمد حلیمی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری هرات می گوید که ما همگام با شرکت‌های خصوصی برای فراهم نموده رفاه برای مردم تلاش کرده و از دیگران نیز می خواهیم تا در بخش های مختلف سرمایه گذاری کنند.
از سوی هم شیخ الحدیث مولانا نوراحمد اسلام جار والی هرات در افتتاحیه این کشتارگاه ابراز خرسندی نموده و بیان داشت که امارت اسلامی برای صحت و سلامتی مردم به سخت ترین شرایط تعهد داشته و شرکت های مذکور باید تمامی ماده های قبول شده را عملی نمایند که گوشت صحیح و معیاری را به گونه درست برای مردم برسانند.
همچنان الحاج مولوی نصرت الله طلحه رئیس عمومی تحقیقات وزارت زراعت در این محفل بیان داشت که "جای شکر است که زیر سایه نظام اسلامی برای افتتاح یک پروژه مهم جمع شده ایم."
مولوی طلحه افزود وزارت زراعت تلاش می کند تا سکتور خصوصی به گونه بی پیشینه رشد نموده و از مسوولین کشتارگاه نیز خواستار ارایه گوشت پاک و سالم گردید.  
در همین حال ریئس سکتور خصوصی وزارت زراعت مولوی شمس الله محمد حاکمیت نظام امارت اسلامی  را به توانایی و قدرت مجاهدین و دهقانان کشور دانسته و افزود که اکنون نظام امارت اسلامی باید برای پیشرفت و ترقی سکتور زراعت تلاش نماید. 
او همچنان علاوه نمود که "برای مالداران تعهد می دهیم که مالداری کشور تنها برای کشور نه بلکه برای همسایه ها نیز کفاف شود و برای پیشرفت بخش زراعت بازاریابی می کنیم تا زراعت کشور به گونه عصری تبدیل شود."
همچنان مولوی سعید الرحمن مسوول کمپلکس و پروسس تولیدات زراعتی زون شرق بیان داشت که آنان گوشت مذکور را به نرخ مناسب و در هماهنگی با اداره شاروالی تهیه و در سطح شهر به فروش می رسانند.
این در حالیست که با فعال شدن این کشتارگاه حدود 100 تن روزانه مشغول به کار شده و در یک شفت کاری در حدود 1000 راس گوسفند و 300 راس گاو ذبح گردیده و گوشت مذکور در سه مرحله ارزیابی می شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

هیئت وزارت زراعت در سفر به هلمند روند تطبیق پلان‌های تفصیلی لشکرگاه و مدیریت اراضی را بررسی کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرد تا روند تطبیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۳۴
Background image

۵۰۴ کیلوگرام میوه قاچاقی «ام» در قرنطین تورخم ضبط و نابود شد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت قرنطین تورخم مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در جریان اجرای وظایف قانونی و قرنطینی خود، ۵۰۴ کیلوگرام میوه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۱:۳۴
Background image

دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی در کابل پروژه‌های جدید تطبیق می‌کند

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد (یونپس) با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرد و درباره تطبیق پروژه‌های. . .

بازگشت به خبرها