افتتاح کشتارگاه معیاری در ولایت هرات

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۶:۲۲
افتتاح کشتارگاه معیاری در ولایت هرات


۱۱ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
مسوولان اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات می گویند که یک کشتارگاه معیاری را در این ولایت به ارزش 6 میلیون دالر افتتاح نموده اند. 
مولوی پیرمحمد حلیمی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری هرات می گوید که ما همگام با شرکت‌های خصوصی برای فراهم نموده رفاه برای مردم تلاش کرده و از دیگران نیز می خواهیم تا در بخش های مختلف سرمایه گذاری کنند.
از سوی هم شیخ الحدیث مولانا نوراحمد اسلام جار والی هرات در افتتاحیه این کشتارگاه ابراز خرسندی نموده و بیان داشت که امارت اسلامی برای صحت و سلامتی مردم به سخت ترین شرایط تعهد داشته و شرکت های مذکور باید تمامی ماده های قبول شده را عملی نمایند که گوشت صحیح و معیاری را به گونه درست برای مردم برسانند.
همچنان الحاج مولوی نصرت الله طلحه رئیس عمومی تحقیقات وزارت زراعت در این محفل بیان داشت که "جای شکر است که زیر سایه نظام اسلامی برای افتتاح یک پروژه مهم جمع شده ایم."
مولوی طلحه افزود وزارت زراعت تلاش می کند تا سکتور خصوصی به گونه بی پیشینه رشد نموده و از مسوولین کشتارگاه نیز خواستار ارایه گوشت پاک و سالم گردید.  
در همین حال ریئس سکتور خصوصی وزارت زراعت مولوی شمس الله محمد حاکمیت نظام امارت اسلامی  را به توانایی و قدرت مجاهدین و دهقانان کشور دانسته و افزود که اکنون نظام امارت اسلامی باید برای پیشرفت و ترقی سکتور زراعت تلاش نماید. 
او همچنان علاوه نمود که "برای مالداران تعهد می دهیم که مالداری کشور تنها برای کشور نه بلکه برای همسایه ها نیز کفاف شود و برای پیشرفت بخش زراعت بازاریابی می کنیم تا زراعت کشور به گونه عصری تبدیل شود."
همچنان مولوی سعید الرحمن مسوول کمپلکس و پروسس تولیدات زراعتی زون شرق بیان داشت که آنان گوشت مذکور را به نرخ مناسب و در هماهنگی با اداره شاروالی تهیه و در سطح شهر به فروش می رسانند.
این در حالیست که با فعال شدن این کشتارگاه حدود 100 تن روزانه مشغول به کار شده و در یک شفت کاری در حدود 1000 راس گوسفند و 300 راس گاو ذبح گردیده و گوشت مذکور در سه مرحله ارزیابی می شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

د کرنې وزارت د پراختیایي پروژو د تطبیق پر چټکتیا ټینګار وشو

۲۸ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پراختیایي پروژو د تطبیق بهیر د چټکتیا په موخه غونډه د یاد وزارت د مالي او اداري مرستیال مولوي. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

د پکتیکا مرکز ښرنه کې پر لسګونو بزګرانو د سبو او مېوو وچولو ماشینونه ووېشل شول

۲۸ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د پکتیکا دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې په مالي او د «اکشن اېډ» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ ددې ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

کندهار کې د ۱.۳ میلیونه ډالرو په ارزښت د کوکنارو بدیل کښتونو پروژه بشپړه شوه؛ زرګونه بزګران او مالداران تر پوښښ لاندې راغلل

۲۸ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د کندهار ولایت په څلورو ولسوالیو کې د ۱.۳ میلیونه امریکايي ډالرو په ارزښت د کوکنارو بدیل کښتونو د پراختیا او د بزګرانو او مالدارانو د. . .

بازگشت