افتتاح چندین پروژه زراعتی و ماهی پروری در کانال ننگرهار 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۱ - ۱۱:۲۵
د ننګرهار کانال کې د کب پالنې او کرنیزو پروژو افتتاح

۲۱ عقرب ۱۴۰۱ ه‍.ش
مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پروژه‌های زراعتی، باغداری و ماهی پروری را در ساحه کانال ننگرهار افتتاح کرد.
وزیر زراعت در افتتاح این پروژه‌ها گفت" جای خوشی و افتخار است که گامی دیگری برای ترقی و پیشرفت افغانستان گذاشته می‌شود، مردم ما ۴۵ سال جنگ را سپری کرده اند، حال که امنیت، آزادی و استقلال آمده باید کار نماییم،  این زمین ها به ۵ تجار اجاره داده شده است.
 در ۳۰ جریب زمین آن حوض ماهی و در متباقی ساحات باغ های ستروس و زراعت صورت می‌گیرد،  مجموع سرمایه گذاری در این بخش به ۳۰ میلیون افغانی می‌رسد که از سوی سکتور خصوصی هزینه می‌شود".
بعد از  وزیر زراعت مولوی غلام رحمان رئیس کانال ننگرهار صحبت نموده اظهار داشتند. این زمین ها به سلسله اجاره دهی های گذشته به سرمایه گذاران داده می‌شود تا در آن کار نمایند. صدها جریب زمین را اجاره دادیم تا مردم کار کنند فایده آن به مردم و حکومت می‌رسد". 
 کانال ننگرهار از بزرگترین پروژه های عمرانی کشور می‌باشد قدامت آن به بیش از ۵۰ سال می‌رسد و سالانه در آن به هزاران تن میوه و غله تولید می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ دهقان در ولایت لوگر آغاز شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج زراعت معیاری در ولایت لوگر، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ تن از دهاقین. . .

بازگشت به خبرها