افتتاح پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در قندهار: کار ۹۴۸ پروژه آغاز شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۹ - ۱۱:۵۷
افتتاح پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در قندهار: کار ۹۴۸ پروژه آغاز شد
۱۹ سرطان ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در سفرش به ولایت قندهار، پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را در ولسوالی دامان این ولایت افتتاح کرد. قرار است کار ۹۴۸ پروژه، شامل ۹۰۰ کشمش‌خانه و ۴۸ سرخانه برای نگهداری انار، در ولایت قندهار، جمعاً به هزینه‌ی حدود ۵۲۰ میلیون افغانی ساخته شود.
در مراسم افتتاح این پروژه‌، عبدالحنان منیب معاون مقام ولایت و شماری دیگر از مسوولان محلی حضور داشتند.
قرار است ۹۰۰ کشمش‌خانه، هر کدام با ظرفیت ۱۶ متریک تن، در قندهار به هزینه‌ی جمعی ۳۳۲ میلیون افغانی ساخته شود.
قندهار یکی از تولیدکننده‌گان بزرگ انگور در کشور است و ساخت این کشمش‌خانه‌ها، می‌تواند بخشی از مشکلات انگورداران این ولایت را حل کند.
هم‌چنان ۴۸ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری انار، به هزینه‌ی ۱۲۴ میلیون افغانی در قندهار ساخته می‌شود.
انار قندهار، در کشور و جهان مشهور و خوش‌نام است و ساخت زیربناهای نگهداری آن، می‌تواند در مدیریت قیمت‌های انار در بازار و نیز تقویت اقتصاد باغداران کمک کند.
هم‌چنان چندین پروژه‌ی دیگر، شامل توزیع خشک‌کننده‌های آفتابی میوه و سبزی شامل پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی است.
در جریان کار ساخت این پروژه‌ها، برای صدها تن زمینه‌ی اشتغال فراهم می‌گردد. به همین ترتیب، پس از تکمیل کار ساخت این زیربناهای زراعتی، برای ده‌ها تن، زمینه‌ی کار دایمی نیز فراهم می‌شود.

 

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۱:۳۹
Background image

افتتاح پروژه سیستم آبیاری خورشیدی در ولسوالی بهارک بدخشان

۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه کوچک آبیاری خورشیدی در منطقه دشت اوچ قریه یردار ولسوالی بهارک ولایت بدخشان افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه به هدایت مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۱:۲۴
Background image

در ولایت بلخ برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی درباره‌ی تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق 
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در هماهنگی با ریاست زراعت ولایت بلخ، برنامه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۵۳
Background image

اعمار چکدم بزرگ در تخته‌پل کندهار؛ گامی مؤثر در مهار سیلاب‌ها و رفع کم‌آبی

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
باشنده‌گان قریه بیانزی ولسوالی تخته‌پل ولایت کندهار از تکمیل کار چکدم بزرگ ذخیره آب در این منطقه استقبال کردند و آن را گامی مهم در مهار سیلاب‌ها و رفع کم‌آبی دانستند.. . .

بازگشت به خبرها