افتتاح دو باب مرکز جمع آوری شیر با تمام وسایل و تجهیزات آن در دو ولسوالی ولایت کابل

user-admin
جمعه ۱۴۰۳/۳/۱۱ - ۱۰:۵۴
افتتاح دو باب مرکز جمع آوری شیر با تمام وسایل و تجهیزات آن در دو ولسوالی  ولایت کابل

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری و تمویل مالی کمیته هالند برای افغانستان  دو باب مرکز جمع آوری شیر را بشکل استندرد و معیاری با توزیع تمام وسایل آن  در ولسوالی های کلکان و پغمان افتتاح نمود.
این مراکز جمع آوری شیر با حضور داشت کارمندان ریاست زراعت کابل، مسئولین ولسوالیهای مربوطه، نماینده‌های کمیته متذکره باشنده گان ولسوالی های یاد شده افتتاح گردید.
وسایل که برای مراکز جمع آوری شیر توزیع گردیده شامل، درم های شیر، بالون گاز، فریزر، منقل گازی، دیگ کلان المونیمی، ترازو، ویترین، لوحه، پیش بند، میز و چوکی و غیره وسایل و لوازم ضرورت یک مرکز جمع آوری شیر می‌باشد .
به گفته مسوولان مراکز جمع آوری شیر در معیاری سازی محصولات مالداری کشور و رشد سکتور مالداری نقش ارزنده ای را ایفا می کند این در حال است که سکتور مالداری افغانستان بیشتر به شکل سنتی به پیش برده می شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها