اشتراک هیئت امارت اسلامی افغانستان در کنفرانس اقتصادی ۲۰۲۵ روسیه

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۹:۵۲
د روسیې ۲۰۲۵ اقتصادي کنفرانس کې د افغانستان اسلامي امارت د پلاوي ګډون

 

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیئت عالی‌رتبه از امارت اسلامی افغانستان در کنفرانس و نمایشگاه اقتصادی ۲۰۲۵ روسیه که در شهر سنت‌پترزبورگ برگزار گردیده، اشتراک نمود.
این هیئت که به تاریخ ۲۶ جوزا ۱۴۰۴ عازم کشور روسیه شد، متشکل از مسوولان ارشد وزارت‌های زراعت، اقتصاد، صنعت و تجارت، نمایندگان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان و شماری از تاجران و سرمایه‌گذاران افغان بود. در ترکیب این هیئت، مولوی احمدالله زاهد معین وزارت صنعت و تجارت، دکتور عبداللطیف نظری معین تخنیکی وزارت اقتصاد و محمد یونس مهمند معاون اتاق تجارت نیز حضور داشتند.
کنفرانس اقتصادی ۲۰۲۵ روسیه که از تاریخ ۱۸ الی ۲۱ جون در سنت‌پترزبورگ برگزار می‌شود، یکی از بزرگ‌ترین نشست‌های بین‌المللی در عرصه اقتصاد به شمار می‌رود که با حضور نمایندگانی از بیش از ۱۴۰ کشور جهان، برگزار شده است.
این کنفرانس روی موضوعات مهمی چون اقتصاد، محیط زیست، زراعت، تجارت، صنعت، سرمایه‌گذاری و تبادل تجارب تمرکز دارد. قرار است در جریان این رویداد، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت افغانستان، دیدگاه‌ها و برنامه‌های امارت اسلامی را در حوزه زراعت و توسعه اقتصادی با اشتراک‌کنندگان بین‌المللی در میان بگذارد.
اشتراک فعال هیئت افغانستان در این کنفرانس، گامی مؤثر در راستای گسترش روابط اقتصادی، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و جلب همکاری‌های جهانی در بخش‌های مختلف از جمله زراعت، صنعت، تجارت و توسعه پایدار تلقی می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۳۵
Background image

دیدار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت با معاون والی ولایت نیمروز

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی قدرت‌الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی، با مولوی تورجان احمدی معاون والی ولایت نیمروز دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۲۹
Background image

توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال چارمغز در ولسوالی نجراب

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور احیا و گسترش جنگلات چارمغز، آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با هیأت ولایتی به ولسوالی نجراب سفر نموده و ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی، شامل غلام یحیی چاوش رییس کمپنی گروپ کابل مسکو، لیونت گوریاچوک معاون شرکت افغان پروم میتال و الیکسی. . .

بازگشت به خبرها