اشتراک صندوق وجهی انکشاف زراعتی در نمایشگاه صنعتی «گنجینه بامیان»

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳ - ۹:۲۵
اشتراک صندوق وجهی انکشاف زراعتی در نمایشگاه صنعتی «گنجینه بامیان»

دفتر ولایتی صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت در ولایت بامیان در نمایشگاه صنعتی «گنجینه بامیان» شرکت نموده و از جانب مسؤلان دفتر ولایتی صندوق مذکور در رابطه به نحوه‌ی کار و فعالیت، تمویل مالی اسلامی، خدمات تخنیکی و سایر محصولات اسلامی صندوق به بازدیدکنندگان معلومات همه جانبه‌ ارائه گردید.
به گفته‌ی مسؤل دفتر ولایتی صندوق در بامیان، نمایشگاه مذکور در ۱۷۰غرفه که ۱۰۰غرفه‌ی آن ویژه‌ی خانم‌ها می‌باشد افتتاح شده است‌.
این نمایشگاه به هدف رشد و بازاریابی برای محصولات و تولیدات داخلی، ترویج صنعت ملی، آگاهی‌دهی و تشویق مردم جهت استفاده از فرآورده‌های داخلی، ایجاد انگیزه‌ی رشد تجارت میان سرمایه‌گذاران و تاجران، افزایش تولیدات داخلی، رشد و توسعه‌ی اقتصاد کشور، ترویج فرهنگ برگزاری نمایشگاه‌ها و کنفرانس‌های تجارتی  برای مدت ۵ روز در ولایت باستانی بامیان برگزار شده است.
با برگزاری نمایشگاه‌ها در ولایات مختلف کشور، زمینه‌ی معرفی، رشد و شکوفایی تولیدات داخلی خصوصا محصولات زراعتی و مالداری در کشور فراهم می‌گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها