از نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام باغ بازدید نموده و محصولات وطنی را بدست بیاورید

user-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۸:۴۰
د کرنیزو  او مالدارۍ محصولاتو یودېرشم نندارتون د کابل په بادام باغ کې د اسلامي امارت د چارواکو، د خصوصي سکتور د سوداګرو او متشبثینو، یوشمېر بزګرانو او مالدارانو په پراخ حضور سره پیل شو، چې د یاد نندارتون په لومړی او دویمه ورځ د هېواد د بېلابېلو ولایتونو  زرګونو اوسېدونکو له نندارتون څخه لیدنه وکړه

 سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام باغ کابل با حضور گسترده مقامات امارت اسلامی، تجار و متشبثین سکتور خصوصی، دهقانان و مالداران آغاز و در دو روز اول شاهد حضور  هزاران تن از  باشنده گان ولایت مختلف کشور بود.
این نمایشگاه که با شعار «تولید معیاری؛ دسترسی به بازار جهان» به را انداخته شده است در آن محصولات زراعتی و مالداری، تولیدات داخلی، صنایع دستی خانم‌ها، وسایل و ماشین آلات زراعتی در ۲۶۳ غرفه به نمایش گذاشته شده است که ۵۶ غرفه آن مربوط صنایع دستی خانم‌ها می‌شود.
 زعفران هرات، پسته بادغیس، جلغوزه پکتیا و پکتیکا، ستروس ننگرهار، عسل بدخشان، چهازمغز کاپیسا، انار تگاب، صنایع دستی بامیان، قالین، پنبه هلمند و گیاهان طبی این نمایشگاه را رنگین‌تر ساخته است.
در نمایشگاه ملی بادام باغ ماشین‌آلات زراعتی، کودهای مختلف کیمیاوی، ورایتی‌های مختلف گندم و سایر غله‌جات و حبوبات، آفت‌کش‌های زراعتی، سیستم آبیاری قطره‌ای و شمسی به نمایش گذاشته شده و معلومات در باره زراعت، مالداری و باغداری توسط مسوولین وزارت زراعت ارایه می‌شود.‌
نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی و مالداری در بادام باغ مکان مناسب برای تفریحی و سرگرمی برای باشنده‌گان کابل و اشتراک کننده‌گان می‌باشد.‌
این نمایشگاه از ۲۵ الی ۲۸ میزان ادامه دارد، در این نمایشگاه اشتراک نمایید و از  محصولات زراعتی و سایر  تولیدات داخلی بازدید نموده و با خرید تولیدات داخلی در رسیدن افغانستان به خودکفایی سهیم  شوید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

BACK TO NEWS