از روز دهقان با برگزاری محفل باشکوهی در کندز تجلیل شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۳:۳۵
از روز دهقان با برگزاری محفل باشکوهی در کندز تجلیل شد

۲ حمل ۱۴۰۰
از دوم حمل، روز دهقان، با برگزاری محفل با شکوهی با حضور صدها تن از مسوولان محلی، فعالان جامعه‌ی مدنی، مؤسسات همکار، شرکت‌های خصوصی، دهقانان، ورزشکاران و شهروندان کندزی، در صحن شهرداری این ولایت تجلیل شد.
عبدالهادی قرلق رییس زراعت، آبیاری و مالداری کندز، در آغاز این محفل با ارایه‌ی گزارشی از فعالیت‌های سال گذشته این ریاست و برنامه‌های سال جدید، گفت که ولایت کندز در نتیجه همکاری مسوولان محلی و مؤسسات، لقب «کندوی افغانستان» را حفظ خواهد کرد.
هم‌چنین در این محفل، دیگر سخنرانان نیز از کارکردهای ریاست زراعت کندز قدردانی کردند.
ریاست زراعت کندز، همه ساله به منظور ارج‌گذاری به زحمات دهقانان و مالداران، روز دوم حمل را با برگزاری جشن ویژه‌ای گرامی می‌دارد.
در این محفل، کارمندان ریاست زراعت، زعفران‌کاران، وترنران، شرکت‌های ارایه‌‌کننده خدمات زراعتی، ورزشکاران رژه رفته و حرکت‌های مختلفی را به نمایش‌ گذاشتند. هم‌چنین در این محفل با اهدای تقدیرنامه و تحایفی، از دهقانان پیش‌قدم قدردانی شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها