ادویه‌های تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت بلخ حریق شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۱۰:۲۵
ادویه‌های تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت بلخ حریق شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که مقدار ۴۶ قلم ادویه تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت که در جریان یک و نیم ماه گذشته از شرکت‌ها و دکان‌های فروش ادویه حیوانی جمع‌آوری شده بود، در حضور مسئولین ادارات مختلف دولتی حریق گردید.
این اقدام که توسط آمریت مالداری و صحت حیوانی انجام شد، به هدف جلوگیری از ضررهای ناشی از استفاده این‌گونه ادویه صورت گرفته است، زیرا ادویه‌های تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت می‌توانند باعث زیان به مالداران و حیوانات شده و در نهایت مصرف گوشت این حیوانات سبب بیماری‌های گوناگون در انسان‌ها گردد.
مسئولین صحت حیوانی تأکید کرده‌اند که تلاش‌های‌شان برای تأمین ادویه باکیفیت برای مالداران ادامه دارد تا جامعه از این ناحیه متضرر نشود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۳:۰
Background image

توزیع ۱ هزار ۱۰۰ نهال مثمر بادام در دایکندی و نظارت بر آن

۲۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی با همکاری موسسه محترم کمیته ناروی، روند توزیع ۱۱۰۰ نهال مثمر بادام را در ولسوالی‌های مرکز، شهرستان و پاتو برای ۱۱ دهاقین تحت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۳
Background image

روزګان کې له ۳۰۰ کروندګرو سره مرسته؛ ۶۰۰ کندوان، نغدي ملاتړ او نورې کرنیزې اسانتیاوې ورکول کېږي

۲۰ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
د  روزګان په ولایت کې د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په همغږي د سره صلیب نړۍوالې کمېټې (آی سي آر سي) له لوري له ۳۰۰ کروندګرو سره د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۳
Background image

تطبیق کمپاین خزانی یوریا اسپری و واکسین درختان در کاپیسا

۲۰ قوس  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کاپیسا کمپاین خزانی یوریا اسپری و واکسین درختان را در ولسوالی‌های حصه اول، حصه دوم و مرکز ولایت آغاز و تاکنون ادامه داده است. این برنامه. . .

بازگشت به خبرها