احداث ۸۵ باغ متراکم و نیمه‌متراکم در ولایت میدان وردک

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۴۷
احداث ۸۵ باغ متراکم و نیمه‌متراکم در ولایت میدان وردک

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک اعلام می‌دارد که در سال جاری ۸۵ باغ متراکم و نیمه‌متراکم در ولسوالی‌های سیدآباد، نرخ و جلریز احداث می‌گردد.
این باغات با همکاری سازمان غذا و زراعت ملل متحد و ریاست زراعت به منظور افزایش تولید میوه‌جات در ولایت میدان وردک ایجاد می‌شوند.
ولایت میدان وردک به دلیل تولید میوه‌هایی مانند سیب و ناک مشهور است و یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سیب با کیفیت بالا و طعم شیرین در افغانستان به شمار می‌رود که به بازارهای داخلی و خارجی نیز صادر می‌شود. علاوه بر این، کشت و ترویج گیلاس و زردآلو نیز در این ولایت رو به افزایش است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها