احداث ۱۹ قطعه باغ متراکم سیب در دایکندی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۹:۳۳
احداث ۱۹ قطعه باغ متراکم سیب در دایکندی

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی از ایجاد ۱۹ قطعه باغ متراکم سیب در ولسوالی‌های مرکز و شهرستان این ولایت خبر می‌دهد.
به گفته مسئولان این ریاست، این پروژه با تمویل مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و با هماهنگی یک موسسه همکار تطبیق گردیده است. باغ‌های متراکم ایجادشده به‌گونه ترویجی طراحی شده‌اند تا دهاقین با استفاده از شیوه‌های معیاری باغداری، سطح تولید و کیفیت محصولات سیب خود را افزایش دهند.
ریاست زراعت دایکندی هدف از تطبیق این برنامه را ترویج باغداری معیاری، افزایش حاصلات باغی، بهبود معیشت دهاقین و استفاده مؤثر از زمین‌های زراعتی عنوان می‌کند.
مسئولان این ریاست تأکید می‌کنند که گسترش باغ‌های متراکم می‌تواند نقش مؤثری در رشد سکتور زراعت و افزایش درآمد دهاقین در سطح ولایت داشته باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS