احداث پنج سبزخانه از سوی ریاست زراعت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲ - ۱۳:۴۹
احداث پنج سبزخانه از سوی ریاست زراعت پنجشیر

۲ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از احداث پنج سبزخانه جدید با هدف تقویت تولیدات زراعتی و حمایت از دهاقین آن ولایت خبر داده است.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، اعلام کرد که این سبزخانه‌ها برای تولید انواع سبزیجات و ایجاد قوریه‌ها طراحی و ساخته شده‌اند. به گفته او، این سبزخانه‌ها کمک می‌کنند تا دهاقین منطقه بتوانند در شرایط مختلف آب‌وهوایی، محصولات زراعتی خود را به شکل پایدار تولید کنند.
رئیس زراعت پنجشیر افزود که تمام مراحل احداث این سبزخانه‌ها با استفاده از امکانات موجود در این ریاست انجام شده و هیچ هزینه اضافی به دوش دهاقین گذاشته نشده است. وی همچنین تأکید کرد که این پروژه‌ها بخشی از تلاش‌های مداوم اداره زراعت برای ارتقای ظرفیت تولید محلی و حمایت از امنیت غذایی در این ولایت هستند.
این اقدام می‌تواند نقش مهمی در توسعه زراعت محلی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای خانواده‌های دهاقین داشته باشد. سبزخانه‌ها به دهاقین اجازه می‌دهند تا در طول سال و حتی در فصل‌های سرد نیز محصولات باکیفیت تولید کنند و به بازار عرضه نمایند.
ریاست زراعت پنجشیر ابراز امیدواری کرده است که با اجرای چنین پروژه‌هایی، زمینه برای خودکفایی زراعتی و بهبود اقتصاد محلی در این ولایت فراهم شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات، انرژی و آب، همچنان. . .

بازگشت به خبرها