احداث پنج سبزخانه از سوی ریاست زراعت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲ - ۱۳:۴۹
احداث پنج سبزخانه از سوی ریاست زراعت پنجشیر

۲ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از احداث پنج سبزخانه جدید با هدف تقویت تولیدات زراعتی و حمایت از دهاقین آن ولایت خبر داده است.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، اعلام کرد که این سبزخانه‌ها برای تولید انواع سبزیجات و ایجاد قوریه‌ها طراحی و ساخته شده‌اند. به گفته او، این سبزخانه‌ها کمک می‌کنند تا دهاقین منطقه بتوانند در شرایط مختلف آب‌وهوایی، محصولات زراعتی خود را به شکل پایدار تولید کنند.
رئیس زراعت پنجشیر افزود که تمام مراحل احداث این سبزخانه‌ها با استفاده از امکانات موجود در این ریاست انجام شده و هیچ هزینه اضافی به دوش دهاقین گذاشته نشده است. وی همچنین تأکید کرد که این پروژه‌ها بخشی از تلاش‌های مداوم اداره زراعت برای ارتقای ظرفیت تولید محلی و حمایت از امنیت غذایی در این ولایت هستند.
این اقدام می‌تواند نقش مهمی در توسعه زراعت محلی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای خانواده‌های دهاقین داشته باشد. سبزخانه‌ها به دهاقین اجازه می‌دهند تا در طول سال و حتی در فصل‌های سرد نیز محصولات باکیفیت تولید کنند و به بازار عرضه نمایند.
ریاست زراعت پنجشیر ابراز امیدواری کرده است که با اجرای چنین پروژه‌هایی، زمینه برای خودکفایی زراعتی و بهبود اقتصاد محلی در این ولایت فراهم شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

د میدان وردګو جلریز ولسوالی کې لسګونه بزګران وروزل شول

۱ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش

۲ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق

دمیدان وردګو ولایت دجلریز ولسوالی دبېلابېلو حوزو بزګرانو ته دجلریز ولسوالی دکرنیزو خدمتونو لوی مدیریت دمسؤلو کارمندانو له خوا روزنیز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱۵
Background image

بلخ کې د قدرتي ځنګلونو د بیا رغونې پروژه ګټې اخیستنې ته وسپارل شوه

۱ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش

۲ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق

د بلخ ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست له لوري، دقدرتي ځنګلونو د بیا رغونې او ودې پروژه د نهرشاهي ولسوالی اړوند د سلطان بابا علي. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱۰
Background image

کرنې وزارت کې د کرنیزو تخمونو د ملي بورډ غونډه دایره شوه

۱ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش

۲ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق

د کرنیزو تخمونو د ملي بورډ غونډه د کرنې او مالدارۍ مرستیال مولوي صدراعظم عثماني، د کابل پوهنتون د کرنې پوهنځي استادانو، د بورد غړو او د. . .

بازگشت