احداث باغ و شاخه‌بری درختان به باغداران ولایت کاپیسا آموزش داده‌شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۷ - ۱۰:۶
احداث باغ و شاخه‌بری درختان به باغداران ولایت کاپیسا آموزش داده‌شد

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به باغداران ولسوالی‌ها و مرکز این ولایت روش‌های شاخه‌بری و حفاظت از درختان را آموزش دادند.
 برای این باغداران در قسمت انتخاب زمین، نقشه نمودن زمین، انتخاب نهال باکیفیت، طریقه غرس نهال‌ها و شاخه بری نهال های مثمر غیر مثمر و زینتی، جلوگیری از امراض و آفات نباتی و طریق ساختن ادویه جات ترکیبی بطور عملی و نظری رهنمائی گردیدند و این روند همه روزه جریان دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۹
Background image

سردخانه عصری ۱۰۰ متریک تنی در جوزجان به یک شرکت خصوصی به اجاره سپرده شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان یک باب سردخانه عصری و معیاری به ظرفیت ۱۰۰ متریک تن را که با هزینه بیش از ۳۴ میلیون افغانی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS