آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون حیوانات کوچک در خوست

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۶ - ۹:۱۵
آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون حیوانات کوچک در خوست

۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، سومین دور کمپاین واکسین در برابر بیماری طاعون حیوانات کوچک «پی.پی.آر» را در این ولایت آغاز کرد.
این کمپاین تحت نظر آمریت مالداری و صحت حیوانی، توسط کارمندان تخنیکی آموزش‌دیده عملی می‌شود. هدف این روند، جلوگیری از این بیماری کشنده، تأمین صحت حیوانات و تقویت وضعیت اقتصادی مالداران عنوان شده‌است.
قرار است روند واکسین به‌گونه شفاف، منظم و گسترده به همه مناطق این ولایت گسترش یابد. انتظار می‌رود که این اقدام سبب توسعه سکتور مالداری، کاهش تلفات حیوانی و افزایش تولیدات حیوانی گردد.
این کمپاین تا زمانی ادامه خواهد یافت که مالداران و حیوانات آنان در این ولایت از واکسین برخوردار شوند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۰:۳۲
Background image

رئیس زراعت بدخشان با هییت برنامه جهانی غذا درباره توسعه پروژه‌های زراعتی دیدار کرد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با هییت برنامه جهانی غذا (WFP) در افغانستان، نیازها و اولویت‌های بخش زراعت این ولایت را مطرح و بر اجرای پروژه‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۹:۵۳
Background image

نماینده بخش زنان سازمان ملل متحد با رئیس زراعت دایکندی درباره فعال‌سازی کارخانه‌های پروسس دیدار کرد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نماینده بخش زنان سازمان ملل متحد (UN Women) با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی دیدار و درباره راهکارهای فعال‌سازی کارخانه‌های پروسس لبنیات و بادام در این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۹:۲۶
Background image

کانال زراعتی و دیوار استنادی در ولسوالی شهدا بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک کانال زراعتی و یک دیوار استنادی که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان  در همکاری مؤسسه میشن ایست (Mission East) با حمایت مالی آلمان و در در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها