آغاز کمپاین دور سوم واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در پنجشیر

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۹:۱۵
آغاز کمپاین دور سوم واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در پنجشیر

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین دور سوم واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت پنجشیر آغاز شد. این برنامه با حضور مسئولان کلینیک‌های حیوانی در تمام ولسوالی‌های این ولایت عملی می‌گردد.
ریاست زراعت پنجشیر می‌گوید که این کمپاین به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد راه‌اندازی شده و شامل ۴۲ هزار دوز واکسین است که بالای بزها و گوسفندانی که در دورهای اول و دوم واکسین نشده‌اند تطبیق خواهد شد.
طاعون نشخوارکنندگان کوچک یک بیماری ساری در بز و گوسفند است که سبب تلفات گسترده در میان مواشی می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

یک چک‌دم معیاری به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی در کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور تقویت ذخایر آب، کاهش پیامدهای خشک‌سالی و رشد زراعت و مالداری، وزارت زراعت به تطبیق پروژه‌های جدید حفاظت و مدیریت آب ادامه داده است.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کار ایجاد جنگل بیره در ۱۸ هکتار زمین به ارزش نزدیک به ۱۱ میلیون افغانی در لغمان

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان با حمایت مالی پروژه آبادی برنامه توسعه‌ای سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی شرکت زراعتی رحمانزی، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

بهبود و تسلیم‌دهی دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بهبود سیستم آبیاری و افزایش ظرفیت تولیدات زراعتی، دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد با حضور نماینده ریاست زراعت عبدالبشیر بشارت و انجینران مؤسسه همکار، تکمیل و. . .

بازگشت به خبرها