آغاز کمپاین توزیع و غرس ۴۱ هزار نهال در ولایت بادغیس

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۲:۱
آغاز کمپاین توزیع و غرس ۴۱ هزار نهال در ولایت بادغیس

۲۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس روند رسمی توزیع ۴۱ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر را در چارچوب طرح کمپاین نهال‌شانی آغاز کرد.
این برنامه با حضور رؤسای ادارات، علما، بزرگان قومی و رسانه‌های محلی در فارم شکوفان نعمتی، مرکز ولایت بادغیس، افتتاح شد. در جریان این مراسم، مولوی پیر محمد حلیمی، رئیس زراعت بادغیس، درباره اهمیت نهال‌شانی و نقش آن در توسعه پایدار صحبت کرده و از مردم خواست در غرس، نگهداری و حفاظت از نهال‌ها و منابع طبیعی همکاری کنند.
همچنین ملا محمد عوض متین، رئیس حفاظت از محیط‌زیست، و مولوی غلام محمد موحدی، عضو شورای علمای بادغیس، اهمیت نهال و تأثیرات آن بر محیط‌زیست را از دیدگاه اسلام مورد بحث قرار دادند.
در ادامه، صفی‌الله محمدی، مدیر عمومی جنگلات و علفچرها، توضیحاتی درباره انواع نهال‌های قابل توزیع و روند توزیع آن‌ها ارائه کرد. مراسم با سخنان مولوی محمدسردار مبشر، رئیس ارشاد، حج و اوقاف، به پایان رسید و در اقدامی نمادین، رؤسای ادارات و بزرگان قومی نخستین نهال‌ها را غرس کردند.
ریاست زراعت بادغیس از تمام مردم ولایت خواست تا در این کمپاین ملی مشارکت کرده و با حفاظت از منابع طبیعی، در سرسبزی و توسعه پایدار منطقه سهم فعال داشته باشند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها