آغاز کار عملی پروژه‌های «مدیریت محصولات زراعتی در دوره کرونا» در هرات

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۲/۱۶ - ۱۴:۲۰
آغاز کار عملی پروژه‌های «مدیریت محصولات زراعتی در دوره کرونا» در هرات

۱۶ ثور ۱۳۹۹

کار اجرای پروژه‌های طرح «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا»، در ولایت هرات، در همایشی با حضور مقام‌های محلی این ولایت آغاز شد.

عبدالصبور رحمانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، گفت که قرار است طی دو ماه آینده یک‌هزار کشمش‌خانه و ۲۰۰ ذخیره‌گاه پیاز از طریق برنامه «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا» در هرات تطبیق شود. او افزود که ۱۰۰ دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی تازه نیز به دهقانان به ویژه زنان زراعت‌پیشه این ولایت توزیع می‌شود.

رییس زراعت هرات افزود که این پروژه‌ها در سطح ولایت هرات عملی می‌شود. به گفته آقای رحمانی، برای تطبیق این پروژه‌ها یک‌هزار و ۲۰۰ تن از فارغان رشته‌های زراعت، اقتصاد و انجنیری استخدام می‌شوند.

در همین حال، سیدعبدالواحد قتالی والی هرات نیز، با ابراز قدردانی از اقدام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای اجرای تدابیر پیش‌گیرانه از احتمال فاسد شدن محصولات زراعتی در پی گسترش شیوع ویروس کرونا در کشور و مختل شدن وضعیت واردات و صادرات، عملی‌سازی طرح مدیریت محصولات زراعتی را در وضعیتی که شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های اقتصادی را تحت تاثیر قرار داده، مهم خواند. آقای قتالی گفت که اجرای این طرح در بخش زراعت و زیربناها و همین‌طور اقلام صادراتی کشور اهمیت ویژه دارد.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همزمان با گسترش شیوع ویروس کرونا، تطبیق برنامه‌ای را به منظور مدیریت محصولات زراعتی آغاز کرده که بر اساس آن در سراسر کشور در طول چهار تا شش ماه آینده چهار هزار و ۳۳۲ کشمش‌خانه، هر کدام با ظرفیت ۱۶ تُن و ۱۴هزار و ۲۱۹ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری پیاز، هر کدام با ظرفیت پنج‌ تُن و ۴۱۴ سردخانه صفر انرژی کچالو، هر کدام با ظرفیت د۱۰ تُن و هم‌چنین ۸۸۴ سردخانه صفر انرژی سارک، برای نگهداری محصولات باغداری، هر کدام با ظرفیت ۲۵ تُن بسازد. هم‌چنین مطابق این طرح یک‌هزار دستگاه خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات تازه نیز عمدتاً به زنان زراعت‌پیشه در مناطق مختلف کشور توزیع می‌شود. برای اجرای این طرح ۱۳.۷ میلیارد افغانی در نظر گرفته شده است. ۱۰ درصد این هزینه از سوی دهقانان و باغداران و ۹۰ درصد توسط وزارت زراعت پرداخته می‌شود.

کار عملی این برنامه، امروز رسماً از سوی مقام‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و هم‌چنین والی کابل، با گذاشتن سنگ تهداب یک کشمش‌خانه در ولسوالی میربچه‌کوت ولایت کابل آغاز شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۶:۰
Background image

کمپاین دواپاشی علیه بیماری کانگو در ولایت بلخ آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که کمپاین دواپاشی علیه بیماری تب خون‌دهنده کریمه–کنگو با همکاری موسسه اکتید در این ولایت آغاز گردیده است.
مسئولان هدف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۳:۲۰
Background image

برنامه ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی آفات نباتی در دو ولسوالی نورستان آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان به منظور جلوگیری از آفات نباتی و حشرات مضر، یک برنامه گسترده ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی را آغاز کرده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت پروان رسماً معرفی شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی خان محمد حقمل به عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان رسماً معرفی و به وظیفه‌اش آغاز کرد.
مراسم معرفی وی با حضور مسئولان ولایتی، رؤسای ادارات. . .

بازگشت به خبرها