آغاز کار عملی پروژه‌های «مدیریت محصولات زراعتی در دوره کرونا» در هرات

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۲/۱۶ - ۱۴:۲۰
آغاز کار عملی پروژه‌های «مدیریت محصولات زراعتی در دوره کرونا» در هرات

۱۶ ثور ۱۳۹۹

کار اجرای پروژه‌های طرح «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا»، در ولایت هرات، در همایشی با حضور مقام‌های محلی این ولایت آغاز شد.

عبدالصبور رحمانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، گفت که قرار است طی دو ماه آینده یک‌هزار کشمش‌خانه و ۲۰۰ ذخیره‌گاه پیاز از طریق برنامه «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا» در هرات تطبیق شود. او افزود که ۱۰۰ دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی تازه نیز به دهقانان به ویژه زنان زراعت‌پیشه این ولایت توزیع می‌شود.

رییس زراعت هرات افزود که این پروژه‌ها در سطح ولایت هرات عملی می‌شود. به گفته آقای رحمانی، برای تطبیق این پروژه‌ها یک‌هزار و ۲۰۰ تن از فارغان رشته‌های زراعت، اقتصاد و انجنیری استخدام می‌شوند.

در همین حال، سیدعبدالواحد قتالی والی هرات نیز، با ابراز قدردانی از اقدام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای اجرای تدابیر پیش‌گیرانه از احتمال فاسد شدن محصولات زراعتی در پی گسترش شیوع ویروس کرونا در کشور و مختل شدن وضعیت واردات و صادرات، عملی‌سازی طرح مدیریت محصولات زراعتی را در وضعیتی که شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های اقتصادی را تحت تاثیر قرار داده، مهم خواند. آقای قتالی گفت که اجرای این طرح در بخش زراعت و زیربناها و همین‌طور اقلام صادراتی کشور اهمیت ویژه دارد.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همزمان با گسترش شیوع ویروس کرونا، تطبیق برنامه‌ای را به منظور مدیریت محصولات زراعتی آغاز کرده که بر اساس آن در سراسر کشور در طول چهار تا شش ماه آینده چهار هزار و ۳۳۲ کشمش‌خانه، هر کدام با ظرفیت ۱۶ تُن و ۱۴هزار و ۲۱۹ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری پیاز، هر کدام با ظرفیت پنج‌ تُن و ۴۱۴ سردخانه صفر انرژی کچالو، هر کدام با ظرفیت د۱۰ تُن و هم‌چنین ۸۸۴ سردخانه صفر انرژی سارک، برای نگهداری محصولات باغداری، هر کدام با ظرفیت ۲۵ تُن بسازد. هم‌چنین مطابق این طرح یک‌هزار دستگاه خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات تازه نیز عمدتاً به زنان زراعت‌پیشه در مناطق مختلف کشور توزیع می‌شود. برای اجرای این طرح ۱۳.۷ میلیارد افغانی در نظر گرفته شده است. ۱۰ درصد این هزینه از سوی دهقانان و باغداران و ۹۰ درصد توسط وزارت زراعت پرداخته می‌شود.

کار عملی این برنامه، امروز رسماً از سوی مقام‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و هم‌چنین والی کابل، با گذاشتن سنگ تهداب یک کشمش‌خانه در ولسوالی میربچه‌کوت ولایت کابل آغاز شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

د کرنې وزارت لخوا ترانسپورت او هوايي چلند وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه

۲ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمَادَى الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د اراضۍ ریاست کې جوړه شوې غونډه کې، چې د اراضۍ ریاست د ځمکو د انتقال او وېش رییس مولوي سید محمد سعيد او. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

فراه کې پر زرګونو مستحقو بزګرانو د غنمو اصلاح شوي تخمونه او کیمیاوي سرې وېشل لړۍ پیل شوه

۲ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمَادَى الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
د فراه ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د «سي.اچ.اې»  مؤسسې په تخنیکي همکاری او د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف.اې. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۴۹
Background image

د لغمان د کرنې ریاست د بودجې لګښتونو او عوایدو ارزونه

۲ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمَادَى الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د سپارښتنې پراساس، د مالي او حسابي چارو رییس مولوي ضیاءالدین په مشرۍ یو پلاوی لغمان ولایت ته سفر وکړ،. . .

بازگشت