آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ولایت تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۲
آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ولایت تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از آغاز سروی نمونه‌ای ساحات تخم‌گذاری ملخ در ده ولسوالی این ولایت خبر داد.
این سروی از تاریخ ۱۳ جوزا سال روان از سوی کارمندان مدیریت عمومی حفاظت نباتات آمریت امور زراعتی آغاز گردیده و در مناطقی تطبیق می‌شود که بیشتر در معرض فعالیت‌های ملخ‌ها قرار دارند.
هدف این سروی، تثبیت دقیق ساحات تخم‌گذاری‌شده‌ی ملخ است تا براساس آن برای کنترول مؤثر این آفت در سال آینده پلان‌های عملی تهیه گردد. این بررسی در مدت ۲ تا ۵ روز انجام خواهد شد و نتایج آن نقش مهمی در کاهش خطرات ناشی از طغیان ملخ در فصل‌های آینده ایفا خواهد کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها