آغاز سرمایه‌گذاری ۱۵۵.۵ میلیون افغانیگی برای مدیریت محصولات زراعتی در لوگر

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۱۷ - ۳:۴۲
Ch


۱۷ ثور ۱۳۹۹
برنامه‌ی «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا» پس از ولایت‌های کابل، هرات و دایکندی‌، امروز در ولایت لوگر نیز آغاز شد.
در همایش آغاز این برنامه، والی، مسوولان ریاست‌های ولایتی ولایت لوگر،‌ دهقانان و باغداران حضور داشتند.
عبدالله تسل، رییس زراعت، ‌آبیاری و مالداری ولایت لوگر گفت که قرار است در ولایت لوگر ۶۰ کشمش‌خانه، ۶۰ ذخیره‌ی پیاز، ۶۰ ذخیره‌ی کچالو، ۲۰ سردخانه‌ی سیب ساخته شود. هم‌چنان قرار است در ولایت لوگر در چارچوب تطبیق این برنامه، برای ۱۰۰ تن از دهقانان و باغداران ماشین‌های خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی توزیع شود.
آقای تسل در مورد پروژه‌های یادشده گفت که این پروژه‌ها به قیمت مجموعی بیش از ۱۵۵.۵ میلیون افغانی و با پرداخت ۱۰ درصد سهم از سوی باغداران و دهقانان به همکاری شوراهای انکشافی تطبیق می‌شود.
رییس زراعت لوگر گفت که این پروژه‌ها در پل علم مرکز و ولسوالی‌های برکی‌برک، خوشی، چرخ و محمدآغه تطبیق می‌شود و در جریان کار این پروژه‌ها، ۲۴ هزار روز کاری ایجاد می‌گردد.
حسیب‌الله ستانکزی رییس شورای ولایتی، پروژه‌های متذکره را برای دهقانان ولایت لوگر دست‌آورد بزرگ خواند.
محمدداوود میلمه، یکی از دهقانان و بزرگان قومی لوگر از فعالیت‌های ریاست زراعت و مالداری در دوره‌ی بیماری کرونا تشکری کرد و بلند رفتن سطح محصولات زراعتی لوگر را از برکت اعمار پروژه‌های موثری که قبلاً تطبیق شده بود، دانست و خواستار تطبیق بهتر پروژه‌ها شد.
هم‌چنان محمدانورخان اسحق‌زی والی لوگر در سخنرانی‌اش خواهان شفافیت در پروژه‌های یادشده گردیده تا دهقانان و زمین‌داران لوگر از این پروژه‌ها به حد اعظمی استفاده درست و به‌جا کنند.
او این پروژه‌ها را یک فرصت خوب برای بلند بردن سطح اقتصاد دهقانان و جلوگیری از ضایع شدن محصولات زراعتی آن‌ها دانست.
 قرار است در سراسر کشور برای باغداران و دهقانان، چهار هزار و ۳۳۲ کشمش‌خانه، ۱۴هزار و ۲۱۹ ذخیره‌گاه پیاز،  ۴۱۴ ذخیزه‌خانه صفر انرژی کچالو و ۸۸۴ سردخانه صفر انرژی سارک، برای نگهداری میوه، طی شش ماه آینده ساخته شود.
هم‌چنین مطابق این طرح، یک‌هزار دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی نیز به باغداران و دهقانان کشور توزیع می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها