آغاز سرمایه‌گذاری ۱۵۵.۵ میلیون افغانیگی برای مدیریت محصولات زراعتی در لوگر

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۱۷ - ۳:۴۲
Ch


۱۷ ثور ۱۳۹۹
برنامه‌ی «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا» پس از ولایت‌های کابل، هرات و دایکندی‌، امروز در ولایت لوگر نیز آغاز شد.
در همایش آغاز این برنامه، والی، مسوولان ریاست‌های ولایتی ولایت لوگر،‌ دهقانان و باغداران حضور داشتند.
عبدالله تسل، رییس زراعت، ‌آبیاری و مالداری ولایت لوگر گفت که قرار است در ولایت لوگر ۶۰ کشمش‌خانه، ۶۰ ذخیره‌ی پیاز، ۶۰ ذخیره‌ی کچالو، ۲۰ سردخانه‌ی سیب ساخته شود. هم‌چنان قرار است در ولایت لوگر در چارچوب تطبیق این برنامه، برای ۱۰۰ تن از دهقانان و باغداران ماشین‌های خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی توزیع شود.
آقای تسل در مورد پروژه‌های یادشده گفت که این پروژه‌ها به قیمت مجموعی بیش از ۱۵۵.۵ میلیون افغانی و با پرداخت ۱۰ درصد سهم از سوی باغداران و دهقانان به همکاری شوراهای انکشافی تطبیق می‌شود.
رییس زراعت لوگر گفت که این پروژه‌ها در پل علم مرکز و ولسوالی‌های برکی‌برک، خوشی، چرخ و محمدآغه تطبیق می‌شود و در جریان کار این پروژه‌ها، ۲۴ هزار روز کاری ایجاد می‌گردد.
حسیب‌الله ستانکزی رییس شورای ولایتی، پروژه‌های متذکره را برای دهقانان ولایت لوگر دست‌آورد بزرگ خواند.
محمدداوود میلمه، یکی از دهقانان و بزرگان قومی لوگر از فعالیت‌های ریاست زراعت و مالداری در دوره‌ی بیماری کرونا تشکری کرد و بلند رفتن سطح محصولات زراعتی لوگر را از برکت اعمار پروژه‌های موثری که قبلاً تطبیق شده بود، دانست و خواستار تطبیق بهتر پروژه‌ها شد.
هم‌چنان محمدانورخان اسحق‌زی والی لوگر در سخنرانی‌اش خواهان شفافیت در پروژه‌های یادشده گردیده تا دهقانان و زمین‌داران لوگر از این پروژه‌ها به حد اعظمی استفاده درست و به‌جا کنند.
او این پروژه‌ها را یک فرصت خوب برای بلند بردن سطح اقتصاد دهقانان و جلوگیری از ضایع شدن محصولات زراعتی آن‌ها دانست.
 قرار است در سراسر کشور برای باغداران و دهقانان، چهار هزار و ۳۳۲ کشمش‌خانه، ۱۴هزار و ۲۱۹ ذخیره‌گاه پیاز،  ۴۱۴ ذخیزه‌خانه صفر انرژی کچالو و ۸۸۴ سردخانه صفر انرژی سارک، برای نگهداری میوه، طی شش ماه آینده ساخته شود.
هم‌چنین مطابق این طرح، یک‌هزار دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی نیز به باغداران و دهقانان کشور توزیع می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۶
Background image

د خرماوو بڼونو د ترویج په‌پار د کرنې وزارت هڅې؛ هلمند کې لسګونه جریبه نمونوي بڼونه پر حاصلاتو راغلل

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ه‍.ش
۸ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د هېواد په تودو سیمو کې د خرماوو د معیاري بڼونو د ترویج او پراختیا لپاره خپلې هڅې چټکې کړې دي، چې په همدې. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۷
Background image

کمپاین جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت جوزجان آغاز شد

۴ جوزا ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، کمپاین سم‌پاشی و مبارزه علیه بیماری CCHF (تب خون‌دهنده کریمه ـ کانگو) را در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۴
Background image

میدان وردګو کې د کانګو ناروغۍ د مخنیوي کمپاین؛ د څارویو پلورونکو او قربانۍ اخیستونکو ته عامه پوهاوی ورکړل شو

۴ غبرګولي ۱۴۰۵ ھ.ش
۸ ذُی الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت په مرکز میدان ښار کې د لوی اختر د رارسېدو په مناسبت د وینه بهېدونکې تبې (کانګو) ناروغۍ د مخنیوي او کنټرول په موخه د عامه. . .

بازگشت به خبرها